CITRËN C5 EXCLUSIVE


Any: 
2008
Combustible: 
Diesel
Motor:
2.2
Cilindrada: 170cv
Km: 203.145

Preu: 8.000€
El preu inclou: manteniment, ITV, canvi de papers, neteja interior i exterior, i 1 any de garantia de motor. 

  

Vina a provar-lo!
electrobonfill@yahoo.es
972.26.65.54 / 618.899.507

Dades d'interès del Citroën C5 Exclusive

El  Citroën C5 Exclusive és un turisme familiar del 2008 amb un motor dièsel de 2.2 i 170cv (6 marxes). Podràs anar a on vulguis i quan vulguis amb el màxim confort.

Cada vegada que has d'aparcar en fila et poses nerviós o nerviosa perquè no vols tocar els cotxes que tens a darrere? Amb el Citroën C5 Exclusive, no hauràs de patir. Gràcies als seus sensors d'aparcament a darrere podràs fer un aparcament ràpid i perfecte.

Has de parlar per telèfon mentre condueixes? Pensaves que hauries d'instal·lar un mans lliures, i afegir 150€ al preu final del cotxe? No et caldrà. Aquí ja ho tens tot a punt.  El Citroën C5 Exclusive porta una ràdio original amb mans lliures per connectar el teu telèfon. Parlar i conduir a la vegada ja no serà un perill. Connectem el teu telèfon?

Estàs tip d'enganxar para-sols als vidres de darrere que cauen (o els nens estiren) cada dos per tres? El Citroën C5 Exclusive porta incorporat els para-sols de darrere. El sol ja no empiparà més als teus fills.

Encara tens dubtes? Emplena aquest formulari, i t'ajudarem a resoldre'ls
T'agrada el cotxe i el vols venir a provar? Emplena aquest formulari i concertem cita prèvia.

Ens agradaria tenir notícies teves. T'esperem.

#Citroën #C5 Exclusive #2008 #Cotxe familiar #Vehicle d'ocasió #Motor dièsel #2.2 #170cv #6 marxes #Sensors aparcament darrere #Ràdio amb mans lliures original #Mandos de control al volant