Els nostres serveis electromecànics per al teu cotxe

Manteniment

Per allargar la vida del teu cotxe i evitar reparacions cares, és necessari realitzar unes revisions periòdiques. El que es coneix com a canvi d’oli i filtres. Els filtres a canviar són d’oli, aire, pol·len i combustible. Els tipus d'oli a utilizar, la quanitat de litres i l'interval de km a canvair cada filtre variarà a segons el cotxe. Però tu no te n'has de preocupar ja que els nostres mecànics et faràn el seguiment del teu vehicle i t'avisaran en tot moment del què és millor per al teu cotxe.

Substituir el lubricant de motor i el filtre d’oli.  El tipus d’oli i la quantitat necessària variarà d’un cotxe a l’altre. Els olis de motors més utilitzats són: 10w40, 5w30, 5w40.

Es recomana canviar el filtre d’aire, cada 20.000km o un cop l’any, per evitar que les partícules de pols arribin a l’interior del motor i el perjudiquin.

El filtre de combustible, per retenir i depurar el combustible que finalment arriba a l'interior de la cambra de combustible. S’acostuma a canviar més en cotxes de dièsel, cada 30.000km, i en els de gasolina, molt poques vegades.

El filtre d’habitacle o pol·len,reté les partícules de pols, pol·len i, fins i tot, filtra algun dels elements contaminants que emeten els vehicles que circulen davant teu, com ara el sutge, per evitar que arribin a l’interior del cotxe. Es recomana canviar una vegada l’any o cada 15.000km.

Electricitat i Electrònica

Els vehicles tenen un mòdul de control que fa funcionar diferents sistemes elèctrics. Quan aquests fallen, es necessita un equip de diagnosis especial per interpretar l'error i fer un diagnòstic correcte més ràpid, com els de les nostres instal·lacions. Disposem d'un equip de diagnosis Texa, per detectar el fallo i obtenir el codi d'error, i un Tester, per mesurar les magnituds elèctriques com la tensió, la resistència i la intensitat.

¿Què inclou l'electricitat del teu cotxe?
Fusibles, focus, Bateries, alternadors, il·luminació, enllumenat, instal·lació elèctrica, equipament elèctric, bugies, motor d'arranc, centralitzats de ràdio, netejavidres, aixeca vidres...

¿Què inclou l'electrònica del teu vehicle?
Xarxes multiplexades, unitats de comandament, airbag, climatització, cinturons amb pretensor, ABS, control electrònic d'estabilitat, injeccions electròniques de gasolina i dièsel, sistemes d'encès, etc.

Car Audio

Instal·lem un GPS, altaveus, càmeres de visió posteriors, sensors de marxa enrere, dispositius de seguretat, DVD's altaveus, amplificadors, pantalles, mans lliures i ràdios.

Són moltes les funcions que fa la teva ràdio durant el trajecte en cotxe. T'informes de l'actualitat, escoltes la música que t'agrada per desconnectar, un audiollibre, cançons infantils pels teus fills, o fins i tot, parlar amb el mans lliures i fer aquella trucada que tenies pendent.

És el teu entreteniment segur dintre el cotxe. Per un viatge més agradable

Mecànica

Realitzem tot tipus d'operacions de manteniment preventiu i reparació relatives a la mecànica general del vehicle. Amortiment, direcció, sistemes de transmissió (caixa de canvis i embragatge), corretja auxiliar, corretja de distribució, reparació de motor, etc.

La prevenció és el millor mètode per evitar reparacions cares o fins i tot haver de llençar el cotxe.

Climatització

La climatització és un element de seguretat preventiva, ja que amb el fred, si s'entelen, ens poden causar mala visibilitat i fer-nos despistar de la carretera.

Realitzem les operacions de diagnosis, manteniment i reparació del circuit frigorífic, del circuit elèctric i de l'equip de control electrònic en sistemes de climatització automàtica.

Tan si és estiu com si és hivern, necessitem l'aire condicionat o la calefacció del nostre cotxe per crear un ambient agradable.

Sistema de frens

Realitzem tot tipus d'intervencions sobre el sistema de frens del seu vehicle, substitució de líquid, canvi de pastilles de fre, reparació de desequilibris durant la frenada, actuacions sobre el sistema electrònic de l'ABSESP ,discos de fre?

És important revisar els frens mínim una vegada a l'any, ja que el desgast o el mal estat de les pastilles, els discos i el líquid de fre, comporta una disminució considerable de l'efectivitat. Un perill.

(Pre) ITV

¿Has de passar la ITV però no tens temps per anar-hi?

Nosaltres ho fem per tu. I a més, farem una revisió exhaustiva del teu cotxe d'aquells punts que seran examinats.

Tots els vehicles matriculats estan obligats a una inspecció periòdica. Aquestes inspeccions tenen la missió de comprovar que tant l'estat general, com els elements de seguretat del vehicle, es troben en condicions que permeten continuar circulant sense que el vehicle constitueixi un perill per als seus ocupants ni per a les altres persones.

¿Què miren a la ITV? Condicionament exterior, carrosseria, condicionament interior, senyalització i enllumenat, emissions, frens, direcció, eixos i suspensió, bastidor, motor i transmissió i altres.

Pneumàtics

¿Sabies que els pneumàtics són l'únic punt de contacte del cotxe amb la carretera? Imagina l'importat que és fer-ne un seguiment del seu estat. Són els quatre pilars d'un pont.

Substituïm pneumàtics, realitzem un control del desgast, esquerdes, cops, control de la pressió d'inflat, l'envelliment, equilibrem i reparem punxades.

¿Sabies que realitzant una permutació de pneumàtics cada 10.000 km s'aconsegueix un desgast més proporcional i s'augmenta la seva vida útil?

Els nostres serveis adicionals

Necessites un cotxe mentre reparem el teu? 

Tenim un cotxe de cortesia. ¿T'interessa? Avisa'ns, concertem una cita prèvia i te'l reservarem.

 

¿Tens un vehicle sense assegurança o aquesta no inclou servei de grúa?

Amb el nostre servei addicional de grúa recollim el teu vehicle i el portem a on tu vulguis. Al nostre taller, a casa teva o a una empresa de desballestaments.

¿Prefereixes que realitzem la reparació dintre el teu horari laboral?

Amb el nostre servei adicional venim a recollir el cotxe a la teva feina, el reparem i te'l tornem. Tu no t'has de moure.

T'agradaria aprofitar el temps? Què et sembla si reparem i netejem el teu cotxe?

T'oferim el servei de neteja interior i/o exterior. Demana'ns informació.

¿T'agradaria que ens encarreguem de cuidar el teu cotxe?

A nosaltres si, t'esperem al nostre taller